Jan Werkhoven

Iedere morgen bij het opstaan ziet de wereld er weer anders uit. Veranderingen horen bij ons leven, maar gaan niet zonder slag of stoot. We kiezen bewust voor een betere en duurzame wereld en het beter en doelmatiger inzetten van alle energiebronnen.
Buitenstaanders vragen mij regelmatig: “Jan, waarom doe jij zoveel vrijwilligers werk en nu zelfs als energiecoach voor de inwoners van de gemeente Voorst naast je bijzondere beroep van conflictcoach, arbeidsmediator en vertrouwenspersoon?
Wie wordt er nou blij van de vele veranderingen en ook nog de veranderingen bij anderen? Veel voorbereiden, beoordelen, advies geven, overleggen, etc. Kortom mensen helpen, onder andere met hun energietransitie, duurzaamheidsvraagstukken, maar ook arbeidsconficten en gedoe? Wat is er niet mooier dan helpen! Mijn motto: Wat je zaait, is wat je oogst!

Jan Werkhoven is naast zijn professionele werk als arbeidsmediator, extern vertrouwenspersoon en conflictcoach ook opgeleid en sinds januari 2023 actief als ERV energiecoach in de gemeente Voorst.
EnergieRijk Voorst is een lokale coöperatieve vereniging opgericht in 2012, die gerund wordt door lokale vrijwilligers.

mét handig stappenplan

Stappen zetten voor een duurzaam huis

Wat is handig voor mijn huis? De energiecoach helpt je verder. Een informatief gesprek over je huis, je energiegebruik en je woonwensen. Hij denkt met je mee en geeft overzicht. Met het online HOOMdossier: met handig stappenplan voor je