Warmtepomp? Doe mee met de actie!

Warmtepomp? Doe mee met de actie!


Tot 15 december kun je meedoen met de warmtepompactie. Lees snel verder!

Warmtepomp? Doe mee met de actie!

Heb jij interesse om een warmtepomp te installeren in je woning, maar geen idee waar je moet beginnen of welke keuze je moet maken? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

EnergieRijkVoorst (ERV) heeft energiecoaches, die inwoners in de gemeente Voorst gratis helpen om inzicht te krijgen in mogelijkheden voor energiebesparende maatregelen. Regelmatig hebben we nog extra acties, zoals in dit geval voor de warmtepomp.

Gratis warmtepompcheck voor jouw woning!

Heb je interesse en wil je weten of jouw woning geschikt is? Stap één is dat er een energiecoach bij jou thuis komt kijken of het mogelijk is door middel van de ‘warmtepompcheck’. Is het antwoord ja? Dan is stap twee dat je voor € 250 een onafhankelijk energieadvies krijgt, waarin je advies krijgt welke warmtepomp je nodig hebt. Stap drie is dat je bij twee geselecteerde leveranciers een offerte aanvraagt en met deze actie heb je binnen 4 tot 5 weken een werkende warmtepomp in je woning!

Je kunt nog tot en met 15 december meedoen aan deze actie. Je krijgt dan voorrang op het advies en de levering van de warmtepomp. Neem contact op met ERV voor meer informatie, mail naar duurzaamhuis@energierijkvoorst.nl of bel rechtstreeks naar 085-7326989. 

Meer informatie over warmtepompen?

Op 14 november jl. hebben we een webinar georganiseerd met meer uitleg over warmtepompen. Over de technische werking, de verschillende uitvoeringen en welke maatregelen er nodig zijn voordat je een warmtepomp kunt installeren in je woning.

De webinar kun je online terugkijken.