Klompenfeest 2023 ERV met Smoothiefiets

Klompenfeest 2023 ERV met Smoothiefiets

Duizenden mensen kwamen naar het Klompenfeest in Twello. EnergieRijk Voorst stond daar met een Smoothiefiets. Want wie wil nou niet een smoothie bereiden met zijn eigen energie. We spraken allerlei mensen. Over hun huis, over verduurzaming en over van alles en nog wat. We maakten afspraken voor een gesprek met de energiecoach en legden uit waarom het zo leuk is om je aan te sluiten bij ERV.

EnergieRijk Voorst (ERV) is de lokale coöperatieve vereniging in Voorst, opgericht in 2012, ERV wordt gerund door lokale enthousiaste vrijwilligers. EnergieRijk Voorst draagt bij aan een energieneutraal Voorst. Met onze projecten en energiecoaching activiteiten helpen wij bewoners om in hun woning energie te besparen of zelfs energie op te wekken. Daarnaast werken wij ook aan collectieve lokale energieopwek-projecten.

Wat drijft ons en waar krijgen wij energie van?

Voor ons allen geldt Plezier maken en samen ervaren dat is onze drijfveer. Plezier kent vele dimensies. De platte kant, lol en lachen. Plezier is voor ons het resultaat van weten dat wij met onze gezamenlijke kennis en kunde het verschil belangeloos voor de bewoners van Voorst kunnen maken, dat geeft plezier.

Wil je ook een bijdrage leveren aan een duurzaam Voorst? Meld je dan nu aan via de button vacatures.