Zonnige Zomeractie Zonnepanelen

Begin dit jaar organiseerden wij een collectieve inkoopactie voor woningisolatie en voor zonnepanelen. Met deze actie hebben 70 huishoudens isolerende maatregelen laten uitvoeren en op meer dan 100 daken zijn zonnepanelen gelegd. Weer een mooie stap naar een duurzamer Voorst.

Om iedereen te kunnen laten profiteren van zonnepanelen, organiseert EnergieRijk Voorst een zomeractie. Zelf zonnestroom produceren geeft een goed gevoel. De panelen zijn in ongeveer 6 jaar terugverdiend en geven dan nog 15 jaar gratis stroom. Het is 100% groene en CO2-vrije elektriciteit.

Bij HVE uit Apeldoorn, het bedrijf van duurzame ondernemer en Voorsternaar Tycho Thomassen, hebben wij een scherpe prijs met 10% collectiviteitskorting bedongen voor A-kwaliteit zonnepanelen en omvormers.

U kunt tot 15 september meedoen met deze zomeractie. Als u zich heeft aangemeld, komt een deskundige bij u thuis langs. Hij kan u adviseren over de geschiktheid van uw dak, het aantal panelen en welke techniek in uw situatie het beste past. Zo zijn er parallel geschakelde omvormers (SolarEdge) waarmee het geen probleem is als er schaduw van een boom of schoorsteen op een deel van de panelen valt.

Op basis van dit bezoek aan huis krijgt u een op uw woning toegespitste offerte toegestuurd. Een voorbeeld offerte vindt u hier. Daarin staat (indien mogelijk) een foto van uw dak met de panelen, de kosten en de ingeschatte opbrengsten.

Wanneer u akkoord gaat met de offerte, worden de panelen op korte termijn geïnstalleerd. Vanaf dat moment produceert u uw eigen groene stroom.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldformulier of bel naar 055-2048932.

Aanhef
dhr.mevr.

Voornaam of voorletters *

Achternaam *

Straat + huisnummer *

Postcode *

Woonplaats *

Uw e-mailadres *

Telefoonnummer

Velden met een * zijn verplicht

Dank voor het delen! Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter