Onze energiecoaches

Inwoners van de gemeente Voorst kunnen een energiecoach inschakelen voor een gratis gesprek over energiebesparingsmogelijkheden in hun eigen woning.

We stellen u graag voor aan onze energiecoaches

 

Rick Boerkamp

Energiecoach Rick Boerkamp

Rick Boerkamp: ‘We helpen bewoners graag om energie te besparen’

Rick (26) woont in Twello en studeerde Natuur en Communicatie in Wageningen. Hij zet zich in voor het milieu en is politiek actief. “Het klimaat en energie zijn erg belangrijk voor mij en ik vind het leuk om heel praktisch mensen wegwijs te maken.”

lees meer

John Kempink: ‘We informeren graag over energie besparen’

John Kempink

Energiecoach John Kempink

John Kempink (57) woont in Twello en heeft als vrijwilliger op de vacature voor energiecoach gereageerd om zijn kennis en horizon te verbreden en mensen te helpen stappen te zetten op het gebied van het milieu en duurzame maatregelen. Hij is vrijwilliger bij woonzorgcentrum het Grotenhuis, speelt bugel bij de fanfare en volleybalt.

lees meer

 

Gerrit Rutgers: ‘We moeten echt allemaal om in 2050’

Energiecoach Gerrit Rutgers

Energiecoach Gerrit Rutgers

Gerrit Rutgers (69), voormalig directeur en hoofd technische dienst bij ESA, is een van de drie nieuwe energiecoaches die als vrijwilliger bij bewoners in de gemeente op bezoek gaat om samen de huidige situatie in kaart te brengen. Als vrijwilliger is Gerrit Rutgers zeer actief.

Met een aantal buren heeft hij een aantal jaren geleden de IJsbaan in Twello nieuw leven ingeblazen. Daarnaast is hij secretaris bij de Oudheidkundige Kring Voorst en voormalig bestuurslid van de Deventer Watersport Vereniging.

lees meer

 

Geert Iepema: ‘Je krijgt inzicht in je energieverbruik’

Geert Iepema

Energiecoach Geert Iepema

Geert Iepema is sinds januari als vrijwillige energiecoach bij EnergieRijk Voorst actief. Hij woont in Twello en werkt o.a. parttime in het middelbaar beroepsonderwijs: “Als leraar elektrotechniek heb ik veel te maken met energieopwekking en energiebesparing.” Hij vindt het dan ook leuk om vanuit zijn vakgebied bewoners in de gemeente Voorst een stap verder te helpen met energiebesparingsmogelijkheden in hun huis. “Door het gezamenlijk invullen van de huisscan wordt er zichtbaar welke besparingsmogelijkheden geschikt zijn per situatie. Ook krijg je inzicht in je energieverbruik.”

lees meer

 

Henk van der Zande: ‘Eigenlijk is er niets wat je tegenhoudt om in gesprek te gaan met een energiecoach’

Henk van der Zande

Energiecoach Henk van der Zande

Energiecoach Henk van der Zande (58) woont al twintig jaar op een prachtige plek in Wilp-Achterhoek. “Ik heb tot 2014 een eigen bedrijf gehad in Harderwijk dat ventilatoren en warmteterugwinapparatuur ontwikkelt en produceert voor de Nederlandse markt”. Henk adviseert nu jonge ondernemers en starters, soms ook met een stukje financiering.

In zijn vrije tijd is hij verwoed wedstrijdzeiler. Hij geeft aan dat hij daardoor in de winter wat tijd over heeft. In het Voorster Nieuws las hij dat EnergieRijk Voorst energiecoaches zocht. “Het ligt een beetje in het verlengde van wat ik altijd heb gedaan en ik heb er wel wat kaas van gegeten. Het leek me leuk en zo is het gaan rollen.”

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN MET EEN ENERGIECOACH?

Meld je hier aan

Dank voor het delen! Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter