Onze energiecoaches

Inwoners van de gemeente Voorst kunnen een energiecoach inschakelen voor een gratis gesprek over energiebesparingsmogelijkheden in hun eigen woning.
Voor een inkijkje bij één van de energiecoach gesprekken.   lees hier meer

We stellen u graag voor aan onze energiecoaches

Gerrit Rutgers: ‘We moeten echt allemaal om in 2050’

Energiecoach Gerrit Rutgers

Gerrit Rutgers (69), voormalig directeur en hoofd technische dienst bij ESA, is een van de energiecoaches die als vrijwilliger bij bewoners in de gemeente op bezoek gaat om samen de huidige situatie in kaart te brengen. Als vrijwilliger is Gerrit Rutgers zeer actief.

Met een aantal buren heeft hij een aantal jaren geleden de IJsbaan in Twello nieuw leven ingeblazen. Daarnaast is hij secretaris bij de Oudheidkundige Kring Voorst en voormalig bestuurslid van de Deventer Watersport Vereniging.

lees meer

Henk van der Zande: ‘Eigenlijk is er niets wat je tegenhoudt om in gesprek te gaan met een energiecoach’

Henk van der Zande

Energiecoach Henk van der Zande (58) woont al twintig jaar op een prachtige plek in Wilp-Achterhoek. “Ik heb tot 2014 een eigen bedrijf gehad in Harderwijk dat ventilatoren en warmteterugwinapparatuur ontwikkelt en produceert voor de Nederlandse markt.” Henk adviseert nu jonge ondernemers en starters, soms ook met een stukje financiering.

In zijn vrije tijd is hij verwoed wedstrijdzeiler. Hij geeft aan dat hij daardoor in de winter wat tijd over heeft. In het Voorster Nieuws las hij dat EnergieRijk Voorst energiecoaches zocht. “Het ligt een beetje in het verlengde van wat ik altijd heb gedaan en ik heb er wel wat kaas van gegeten. Het leek me leuk en zo is het gaan rollen.”

Wilt u een afspraak maken met een energiecoach? Klik dan hier

Heeft u vooraf toch nog vragen,
bel dan met EnergieRijkVoorst 085-7326989 ( ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur)