Energiecoaches in de gemeente Voorst

Energie besparen?

De energiecoaches in de gemeente Voorst helpen inwoners geheel vrijblijvend en gratis met informatie over de energiebesparingsmogelijkheden in je eigen woning. Energie besparen lijkt misschien ingewikkeld, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Eenvoudige maatregelen en bewuster gedrag kunnen al tot een aanzienlijke besparing leiden. Wie wil er nu niet een lagere energierekening?

Gratis afspraak

De energiecoaches komen op afspraak aan huis. Samen inventariseer je aan de hand van een huisscan hoe je je energiekosten kunt verlagen. En met de warmtecamera maken ze een warmtebeeld van je huis, zodat je direct kunt zien waar de meeste warmte in je woning verloren gaat. Door je woning energiezuiniger te maken, verbeter je het comfort in je huis.

De energiecoach helpt je om inzicht te krijgen in de opbrengsten en kosten van energiebesparende maatregelen.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan laagdrempelige maatregelen, zoals: tochtstrippen, ledlampen of een waterbesparende douchekop. Maar ook bijvoorbeeld vloer- en gevelisolatie, de verwarmingsinstallatie en andere duurzame energiemaatregelen.

Subsidiemogelijkheden

Het mooie is dat er op het gebied van energiebesparing en energieopwekking tal van subsidiemogelijkheden zijn. De energiecoach wijst je in het gesprek op die subsidiemogelijkheden en helpt je je weg te vinden in het subsidielandschap.

Langer zelfstandig wonen

Bij de energiecoach kun je ook terecht met andere vragen. Bijvoorbeeld over vragen over aanpassingen in je woning omdat je langer zelfstandig thuis wilt blijven wonen. Mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben bij de administratie, financiën of eenzaamheid dan zullen de energiecoaches samen met jou een afspraak maken met Maatschappelijk Netwerk Voorst.

Digitaal energieloket

Op de website van het Energieloket vind je overzichtelijk de mogelijkheden voor isolatie en het opwekken van energie. Door middel van de huisscan kan je eenvoudig zien welke maatregelen het beste aan een woning genomen kunnen worden.

Energiebesparende maatregelen zorgen voor een lagere energierekening én een verbeterd wooncomfort. En het is goed voor het milieu. De energiecoaches in Voorst helpen daarbij. Maak vrijblijvend een afspraak

MAAK EEN GRATIS AFSPRAAK MET EEN ENERGIECOACH 

Inwoners van de gemeente Voorst kunnen een afspraak maken met een van de energiecoaches via het formulier op deze website.
Of bel de EnergieRijkVoorst:  085-7326989 (5 dagen per week tussen 9.00 en 17.00 uur)  .

Onze energiecoaches

lees meer over onze energiecoaches