Samen energie besparen in gemeente Voorst

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK. HET PROJECT BEVINDT ZICH IN REALISATIEFASE.

Overweegt u wel eens uw huis beter te isoleren of zonnepanelen op uw dak te plaatsen? Weet u niet goed waar te beginnen? Of ziet u op tegen al het gedoe? We maken het gemakkelijk voor inwoners in de gemeente Voorst.

Gratis online advies

 

Speciaal voor inwoners in de gemeente Voorst biedt EnergieRijk Voorst samen met de lokale dorpsbelangenverenigingen en de gemeente Voorst een collectieve inkoopactie aan via het Zon & Isolatie Collectief. Voor isolatie van uw spouwmuren, vloer en/of dak, voor dubbelglas en voor zonnepanelen hebben wij afspraken gemaakt met een aantal partijen die een goede kwaliteit en een scherpe prijs garanderen. Door in Voorst samen maatregelen te realiseren is een collectieve inkoopkorting van 15% op isolatie en 10% op zonnepanelen. Daarmee wordt besparen voor inwoners in de gemeente makkelijk en aantrekkelijk.

Samen verduurzamen

Wij organiseren deze collectieve inkoopactie, omdat we merken dat steeds meer mensen hun woning willen verduurzamen. In de praktijk ondervinden woningbezitters de nodige obstakels en hebben ze veel vragen. Denk hierbij aan: Het is te ingewikkeld. Deskundigen roepen verschillende dingen. Is het wel een betrouwbare partij? Wat levert het me nu eigenlijk op? Betaal ik niet te veel?  Hierdoor gaan woningbezitters vaak niet over tot actie.

Met dit project willen wij obstakels wegnemen zodat woningbezitters profiteren van een lagere energierekening en meer comfort. Tegelijkertijd werken we samen stap voor stap toe naar een energieneutraal Voorst.

Voor wie?

Aan de collectieve inkoopactie via het Zon & Isolatie Collectief kunnen inwoners van de gemeente Voorst met een eigen woning deelnemen.

Lagere energierekening, meer comfort en goed voor klimaat

Isoleren

SpouwmuurisolatieIn veel woningen kan flink worden bespaard op de energierekening door beter te isoleren. Met enkele maatregelen verbruikt u al snel 30% minder gas. De kosten van bijvoorbeeld spouwmuurisolatie kunt u zo in een paar jaar terugverdienen. Beter isoleren geeft daarnaast meer comfort in uw woning en het is nog goed voor het klimaat ook.

Zonnepanelen

Met zonnepanelen wekt u uw stroom zelf duurzaam op. Daardoor daalt uw elektriciteitsrekening sterk of komt deze zelfs volledig te vervallen. In zeven jaar kunt u de zonnepanelen terugverdienen en … daarna geven de zonnepanelen nog twintig jaar gratis stroom.

Werking zonnepanelen

Werking zonnepanelen

Hoe werkt het?

Inwoners van de gemeente Voorst kunnen zich tot 31 januari 2019 aanmelden op de website van het Zon & Isolatie Collectief voor een gratis en vrijblijvend advies bij u thuis. Op basis van uw gesprek ontvangt u een offerte.

Gratis online advies aanvragen voor inwoners van de gemeente Voorst

Voor aanvullende vragen en advies over de offerte kunt u het Zon & Isolatie Collectief bellen naar 088 030 21 10 of een e-mail sturen naar info@isolatie-collectief.nl.

Door wie worden de werkzaamheden uitgevoerd?

Wij hebben diverse lokale en regionale bedrijven gesproken. Op basis van prijs, kwaliteit, ervaring, klantvriendelijkheid en service is gekozen voor samenwerking met het Zon & Isolatie Collectief. Dit collectief is onderdeel van het bedrijf Pluimers Isolatie uit Rijssen.

Belangrijke pluspunten van het Collectief:

  • Zij bieden verschillende isolatiematerialen en -technieken waardoor bij uw woning de best passende isolatie wordt toegepast.
  • Zij bieden een collectiviteitskorting van 15% op isolatie en 10% op zonnepanelen. Daarmee krijgt u goede kwaliteit voor een scherpe prijs.
  • Zij hebben een geavanceerd systeem waarmee ze op afstand uw woning beoordelen en inmeten. Zo ontvangt u altijd een gericht advies en vrijblijvende maatwerkaanbieding.
  • Het Collectief heeft ervaring met dergelijke projecten en garandeert dat de werkzaamheden voor de zomer zijn uitgevoerd.

Naast de isolatie door het Collectief, levert Huis voor Energie uit Apeldoorn de zonnepanelen. Dit is het bedrijf van Voorstenaar Tycho Tomassen.

Stimuleringslening duurzaamheid

Isolatie en zonnepanelen verdienen zichzelf terug. Echter, de maatregelen kosten bij aanvang wel geld. Niet iedereen heeft dat geld op dit moment beschikbaar.

Via de gemeente Voorst kunt u een stimuleringslening duurzaamheid met een lage rente aanvragen

MEER INFO EN AANVRAGEN

Energiecoach

In dit project nemen we u stap voor stap mee en willen we het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Als u twijfelt wat u wilt doen of toch nog niet goed weet waar te beginnen, dan kunt u een gratis afspraak maken met een energiecoach van EnergieRijk Voorst.

AFSPRAAK MAKEN MET EEN ENERGIECOACH