je energie

Opgewekt in je buurt


sluit je aan

je energie

Lokaal gebrouwen energie van onze coöperatie, in samenwerking met Greenchoice. Fossielvrij en duurzaam. De energie van ons samen die we gewoon in de buurt opwekken. Je kunt meeprofiteren en meedoen. Sluit je ook aan, dan krijg je het coöperatietarief. Dat kost je heel weinig moeite, en je bent wel 100% goed bezig!

Energierijk Voorst werkt voor groene stroom en bosgecompenseerd gas samen met Greenchoice. Wilt u ook meewerken aan een duurzamer Voorst? Sluit u dan aan.

Als je klant wordt bij Greenchoice, ontvangt Energierijk Voorst een vergoeding van Greenchoice. De coöperatie investeert die vergoeding samen met haar leden in lokale projecten, zoals zonne-energie in de gemeente Voorst.

Tarieven

Of je nu voor de variabele kortingsgarantie gaat of voor de vaste tarieven van Greenchoice, je krijgt gegarandeerd 100% duurzame energie zonder dat je te veel betaalt.

Kies voor écht groene energie via Energierijk Voorst

Samen wekken we op steeds meer plekken in Voorst energie op. De energie van Zonnepark Klarenbeek wordt ingekocht door onze partner Greenchoice en gaat het net op. Als bewoner of bedrijf kun je die energie van ons afnemen. De lokale energie wordt geleverd via Greenchoice. Schone stroom uit eigen buurt.

je energie
Sluit je ook aan. Dan draag je bij aan onze gezamenlijke energievoorziening Jan Werkhoven
Wil jij ook lokale, duurzame energie?

Weinig moeite, 100% goed bezig!

Met de opbrengst kunnen we weer nieuwe groene projecten doen. Zo maken we zelf onze eigen omgeving groen en toekomstbestendig. En hebben ook de generaties na ons een leefbare wereld. Daar krijg je energie van!

geen nieuw contract en je houdt hetzelfde tarief

Ik ben al klant van Greenchoice

Ben je klant van Greenchoice, dan kun je je heel simpel aansluiten bij Energierijk Voorst. Je hoeft geen nieuw contract af te sluiten en je houdt hetzelfde tarief.

Jaarlijks krijgt Energierijk Voorst daarvoor een vergoeding van Greenchoice. Onze coöperatie investeert die vergoeding in lokale projecten op weg naar een duurzame energievoorziening, die schoon, betrouwbaar en betaalbaar is. En lekker in de buurt natuurlijk.

je energie Ben je Greenchoiceklant?

Sluit je nu aan bij Energierijk Voorst

Je steunt ons daarmee echt, je helpt mee Voorst te verduurzamen en je werkt mee aan de energietransitie