Gratis afspraak

De energiecoaches in de gemeente Voorst helpen inwoners geheel vrijblijvend en gratis met informatie over de energiebesparingsmogelijkheden in je eigen woning. Energie besparen lijkt misschien ingewikkeld, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Eenvoudige maatregelen en bewuster gedrag kunnen al tot een aanzienlijke besparing leiden. Wie wil er nu niet een lagere energierekening?

De energiecoaches komen op afspraak aan huis of hebben online contact met u. Samen inventariseer je aan de hand van een huisscan hoe je je energiekosten kunt verlagen.
Bij een afspraak aan huis wordt eventueel met de warmtecamera een warmtebeeld van uw huis gemaakt, zodat je direct kunt zien waar de meeste warmte in je woning verloren gaat. Door je woning energiezuiniger te maken, verbeter je het comfort in je huis.

De energiecoach helpt je om inzicht te krijgen in de opbrengsten en kosten van energiebesparende maatregelen.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan laagdrempelige maatregelen, zoals: tochtstrippen, ledlampen of een waterbesparende douchekop. Maar ook bijvoorbeeld vloer- en gevelisolatie, de verwarmingsinstallatie en andere duurzame energiemaatregelen.

Subsidiemogelijkheden

Het mooie is dat er op het gebied van energiebesparing en energieopwekking tal van subsidiemogelijkheden zijn. De energiecoach wijst je in het gesprek op die subsidiemogelijkheden en helpt je je weg te vinden in het subsidielandschap.

Langer zelfstandig wonen

Bij de energiecoach kun je ook terecht met andere vragen. Bijvoorbeeld over vragen over aanpassingen in je woning omdat je langer zelfstandig thuis wilt blijven wonen. Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben bij de administratie, financiën of eenzaamheid dan zullen de energiecoaches samen met jou een afspraak maken met Maatschappelijk Netwerk Voorst.

Maak een gratis afspraak met een energiecoach

Inwoners van de gemeente Voorst kunnen een afspraak maken met een van de energiecoaches via het formulier op deze website, of contact opnemen met EnergieRijk Voorst 085-7326989 ( 5 dagen per week van 9.00 tot 17.00 uur)

————————————————————————————————————————–

lees meer over onze energiecoaches