Gemakkelijk en voordelig samen besparen in dorp Voorst

Overweegt u wel eens uw huis beter te isoleren of zonnepanelen op uw dak te plaatsen? Weet u niet goed waar te beginnen? Of ziet u op tegen al het gedoe? We maken het gemakkelijk voor inwoners van het dorp Voorst!

Gratis online advies

 

Speciaal voor inwoners van het dorp Voorst biedt EnergieRijk Voorst samen met Voorster Belang en de gemeente Voorst een collectieve inkoopactie aan via het Zon & Isolatie Collectief. Voor isolatie van uw spouwmuren, vloer en/of dak, voor dubbelglas en voor zonnepanelen hebben wij afspraken gemaakt met een aantal partijen die een goede kwaliteit en een scherpe prijs garanderen. Door in Voorst samen maatregelen te realiseren is een collectieve inkoopkorting van 20% bedongen. Daarmee wordt besparen voor inwoners van het dorp Voorst makkelijk en aantrekkelijk.

 

Samen verduurzamen

Wij organiseren deze collectieve inkoopactie, omdat we merken dat steeds meer mensen hun woning willen verduurzamen. In de praktijk ondervinden woningbezitters de nodige obstakels en hebben ze veel vragen. Denk hierbij aan: Het is te ingewikkeld. Deskundigen roepen verschillende dingen. Is het wel een betrouwbare partij? Wat levert het me nu eigenlijk op? Betaal ik niet te veel?  Hierdoor gaan woningbezitters vaak niet over tot actie.

Met dit project willen wij obstakels wegnemen zodat woningbezitters profiteren van een lagere energierekening en meer comfort. Tegelijkertijd werken we samen stap voor stap toe naar een energieneutraal Voorst.

 

Voor wie?

Aan de collectieve inkoopactie via het Zon & Isolatie Collectief kunnen inwoners van het dorp Voorst met een eigen woning deelnemen. Als deze collectieve inkoopactie aanslaat bij de inwoners van het dorp Voorst, wordt de actie later ook in andere dorpen in de gemeente uitgerold. Zo kunnen uiteindelijk alle huizenbezitters in de gemeente hiervan profiteren.

 

Lagere energierekening, meer comfort en goed voor klimaat

 

Isoleren

SpouwmuurisolatieIn veel woningen kan flink worden bespaard op de energierekening door beter te isoleren. Met enkele maatregelen verbruikt u al snel 30% minder gas. De kosten van bijvoorbeeld spouwmuurisolatie kunt u zo in een paar jaar terugverdienen. Beter isoleren geeft daarnaast meer comfort in uw woning en het is nog goed voor het klimaat ook.

 

Zonnepanelen

Met zonnepanelen wekt u uw stroom zelf duurzaam op. Daardoor daalt uw elektriciteitsrekening sterk of komt deze zelfs volledig te vervallen. In zeven jaar kunt u de zonnepanelen terugverdienen en … daarna geven de zonnepanelen nog twintig jaar gratis stroom.

Werking zonnepanelen

Werking zonnepanelen

 

Hoe werkt het?

Inwoners van het dorp Voorst kunnen zich aanmelden op de website van het Zon & Isolatie Collectief voor een gratis en vrijblijvend advies. Via een geavanceerd systeem wordt uw woning op afstand ingemeten. Vervolgens ontvangt u binnen 48 uur geheel vrijblijvend een offerte waarin helder staat beschreven waarop u kunt besparen en welke investering daarvoor nodig is.

De offerte wordt beschikbaar gesteld in het klantportaal van het Zon & Isolatie Collectief waarvoor u per mail inloggegevens ontvangt. In het klantportaal kunt u uw offerte bekijken.

 

Gratis online advies aanvragen voor inwoners van het dorp Voorst

Bent u geïnteresseerd in het aanbod? Dan komt een adviseur bij u thuis om de details te bespreken en een laatste check uit te voeren.

Voor aanvullende vragen en advies over de offerte kunt het Zon & Isolatie Collectief bellen naar 088 030 21 10 of een e-mail sturen naar info@isolatie-collectief.nl.

 

VOORBEELD BESPARINGSPLAN (gemiddelde tussenwoning)

Onderstaand voorbeeld van een besparingsplan voor een gemiddelde tussenwoning geeft u een globaal beeld van de kosten en besparingen wanneer u besluit te gaan isoleren en/of kiest voor zonnepanelen.

Download besparingsplan in groot formaat

 

 

 

Aanmeldtermijn

U kunt zich als inwoner van het dorp Voorst tot UITERLIJK 6 MEI 2018 aanmelden voor de collectieve inkoopactie! De aanvragen die voor 7 mei worden ingediend worden meegenomen bij het plannen en uitvoeren van de werkzaamheden.

 

Door wie worden de werkzaamheden uitgevoerd?

Wij hebben diverse lokale en regionale bedrijven gesproken. Op basis van prijs, kwaliteit, ervaring, klantvriendelijkheid en service is gekozen voor samenwerking met het Zon & Isolatie Collectief. Dit collectief is onderdeel van het bedrijf Pluimers Isolatie uit Rijssen.

 

Belangrijke pluspunten van het Collectief:

  • Zij bieden verschillende isolatiematerialen en -technieken waardoor bij uw woning de best passende isolatie wordt toegepast.
  • Zij bieden een collectiviteitskorting van 20%. Daarmee krijgt u goede kwaliteit voor een scherpe prijs.
  • Zij hebben een geavanceerd systeem waarmee ze op afstand uw woning beoordelen en inmeten. Zo ontvangt u altijd een gericht advies en vrijblijvende maatwerkaanbieding.
  • Het Collectief heeft ervaring met dergelijke projecten en garandeert dat de werkzaamheden voor de zomer zijn uitgevoerd.

 

Naast de isolatie door het Collectief, levert Huis voor Energie uit Apeldoorn de zonnepanelen. Dit is het bedrijf van Voorstenaar Tycho Tomassen.

 

Stimuleringslening duurzaamheid

Isolatie en zonnepanelen verdienen zichzelf terug. Echter, de maatregelen kosten bij aanvang wel geld. Niet iedereen heeft dat geld op dit moment beschikbaar.

Via de gemeente Voorst kunt u een stimuleringslening duurzaamheid met een lage rente aanvragen

MEER INFO EN AANVRAGEN

 

Energiecoach

In dit project nemen we u stap voor stap mee en willen we het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Als u twijfelt wat u wilt doen of toch nog niet goed weet waar te beginnen, dan kunt u een gratis afspraak maken met een energiecoach van EnergieRijk Voorst.

AFSPRAAK MAKEN MET EEN ENERGIECOACH

 

Wilt u meer informatie?

Kom dan naar een van de bijeenkomsten:

  • 19 maart: informatieavond in het Dorpshuis van Voorst (start 19.30 uur)
  • 30 maart, 6 of 19 april: spreekuur in het dorpshuis van Voorst (15.00 – 18.30 uur)

Of mail: info@energierijkvoorst.nl

 

logo samenwerking samen energie besparen

SAMEN ENERGIE BESPAREN in het dorp Voorst is een initiatief van Voorster Belang, Gemeente Voorst en EnergieRijk Voorst.