EnergieRijk Voorst

energiebesparing met EnergieRijk Voorst

ERV | samen: duurzaam en goedkopere energie!

EnergieRijk Voorst is een energiecoöperatie in de gemeente Voorst. In 2012 opgericht door geïnspireerde burgers. Als coöperatie willen we energie besparen, energie zelf opwekken en onafhankelijk zijn van de grote energieleveranciers. Kortom, zelf weer de baas worden. Dat is wat we als energiecoöperatie willen bereiken.

Via lokale projecten leren, uitbouwen, verder ontwikkelen en kosten besparen. Samen met zoveel mogelijk inwoners en bedrijven in de gemeente Voorst. Dat is wat EnergieRijk Voorst doet. De afgelopen jaren heeft ERV een aantal mooie projecten gerealiseerd met haar partners, waaronder:

 

Omgeving leefbaar maken

Energierijk Voorst doet dat vanuit het gevoel dat we verstandig met onze leefomgeving om moeten gaan en omdat we vinden dat we die omgeving leefbaar door moeten geven. Maar we doen het ook omdat het uiteindelijk financieel voordeel oplevert.

 

Duurzame toekomst

We zijn een groep betrokken mensen die wil groeien, die het goede van Voorst koestert en meewerkt aan een duurzame toekomst voor de dorpen en hun inwoners in Twello, Voorst, Terwolde, Wilp, Steenenkamer, Klarenbeek, Nijbroek en Teuge.

 

Lidmaatschap

Werken aan een duurzaam Voorst. Daarbij kunnen wij uw steun als lid goed gebruiken! Uw lidmaatschap betekent dat u kunt meedenken en meebeslissen over duurzame initiatieven binnen onze coöperatie in de gemeente Voorst. U helpt daarmee onze doelstellingen te bereiken! En dat voor slechts € 25,00 per huishouden.

 

Wat zijn uw voordelen als lid?

Lees meer over onze doelstellingen en uw bijdrage aan een groener en duurzamer Voorst.

 

Direct aanmelden kan natuurlijk ook!

AANMELDEN ALS LID

Aanmelden