Afspraak met energiecoach

Afspreken met een energiecoach in de gemeente Voorst?

In de gemeente Voorst is een aantal energiecoaches actief. Deze energiecoaches adviseren u – geheel vrijblijvend en gratis – op het gebied van energiebesparing en subsidiemogelijkheden. Gewoon bij u thuis aan de keukentafel!
Zo helpen zij u bijvoorbeeld graag om uw energierekening te verlagen zodat u maandelijks meer geld overhoudt.

Afspreken met een energiecoach bij u thuis kunt u via mail of telefonisch.

Via e-mail

Vul onderstaand formulier in en een van onze energiecoaches neemt binnen vijf werkdagen contact met u op om een afspraak te maken.

Via telefoon

Neemt u liever telefonisch contact op om een afspraak te maken, bel dan met Maroesja Leeferink (06-51916288). Zij geeft uw verzoek door aan een van de energiecoaches die uiterlijk binnen een week contact met u opneemt voor een afspraak.

  Aanhef
  dhr.mevr.

  Voornaam of voorletters *

  Achternaam *

  Straat + huisnummer *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Uw e-mailadres *

  Telefoonnummer

  Wanneer wilt u een afspraak maken? *

  Overdag's AvondsGeen voorkeur

  Bent u:

  Wilt u hieronder kort aangeven waarom u met een energiecoach wilt spreken:

  Velden met een * zijn verplicht

  Uw privacy

  We zullen zorgvuldig omgaan met de gegevens die u hier in vertrouwen aan ons verstrekt. We gebruiken deze alleen in het kader van alle communicatie en activiteiten rondom de dienstverlening door de energiecoaches. Lees meer over uw privacy in onze privacyverklaring.

   
  Aansluitend bij de Corona-maatregelen vinden wij een bezoek aan huis van de energiecoach op dit moment niet verantwoord. Wij zijn zuinig op de gezondheid van onze coaches en op die van u.
  Als u het formulier invult wordt u op een wachtlijst gezet. Er wordt contact met u opgenomen als een bezoeken weer mogelijk zijn.