Afspraak met energiecoach

Afspreken met de energiecoach in de gemeente Voorst?

 • In de gemeente Voorst is een aantal energiecoaches actief. Deze energiecoaches adviseren u – geheel vrijblijvend en gratis – op het gebied van energiebesparing en subsidiemogelijkheden. Gewoon bij u thuis aan de keukentafel! Zo helpen zij u bijvoorbeeld graag om uw energierekening te verlagen zodat u maandelijks meer geld overhoudt.

  Afspreken met een energiecoach bij u thuis kunt u via mail of telefonisch.

  Via e-mail
  Vul onderstaand formulier wij proberen binnen 5 werkdagen contact met u op te nemen om een afspraak te maken.

  Via telefoon
  Neemt u liever telefonisch contact op om een afspraak te maken, bel dan met Maroesja Leeferink (06-51916288) en spreek de voicemail in. Zij geeft uw verzoek door aan een van de energiecoaches die uiterlijk binnen een week contact met u opneemt voor een afspraak.

  In verband met de aangescherpte corona regels zullen de Energie Coaches zeker t/m 14 januari 2022 geen huisbezoeken afleggen. Telefonisch advies ( op afspraak) is nog wel mogelijk.

 • Algemene gegevens

 • Pand gegevens

 • Energiegegevens

 • 6. Gas/elektriciteitsgegevens
 • Toelichting; Wat zijn uw woondromen?

 • Uw privacy
  We zullen zorgvuldig omgaan met de gegevens die u hier in vertrouwen aan ons verstrekt. We gebruiken deze alleen in het kader van alle communicatie en activiteiten rondom de dienstverlening door de energiecoaches/energieadviseur. Lees meer over uw privacy in onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Als u het formulier invult proberen wij binnen 5 werkdagen week contact met u op te nemen voor een bezoek aan huis of een online contact.
Wilt u sneller contact bel dan met Maroesja Leeferink via 06-51916288 en spreek de voicemail in.
————————————————————————————————-
In verband met de aangescherpte corona regels zullen de Energie Coaches zeker t/m 14 januari 2022 geen huisbezoeken afleggen. Telefonisch advies ( op afspraak) is nog wel mogelijk.