Collectieve actie isolatie

Isoleren voor een lagere energierekening en een warme woning

 Isolatie is als een warme jas voor uw huis. Dat is comfortabel en zorgt ervoor dat u minder hoeft te verwarmen. Daardoor kunt u flink besparen op uw energierekening. Het isoleren van uw woning is makkelijker, voordeliger en leuker wanneer dat samen kan!

Daarom organiseren EnergieRijk Voorst en de gemeente een collectieve isolatieactie voor u en uw buren. Waarmee u wordt geholpen met vloer-, bodem- en/of dakisolatie. Ook isolerend glas is onderdeel van deze actie. Wij worden daarbij ondersteund door het Regionaal Energieloket.

Voordelen van deze actie:

  • Scherpe prijs dankzij groepsvoordeel
  • Betrouwbare vakspecialist
  • Altijd een offerte op maat

 

Meer informatie en aanmelden

Via onderstaande knop vindt u een uitgebreid informatiepakket over deze actie, de isolatiemaatregelen en ook stap voor stap hoe u gebruik kunt maken van deze actie. Via de knop kunt u zich ook aanmelden voor deze actie. Als u zich aanmeldt komt er vrijblijvend een adviseur bij u thuis en ontvangt u een offerte op maat voor uw woning.

 

Digitale informatiebijeenkomst

Op 12 november om 19:30 uur organiseren wij een informatieavond via een webinar. Dat is een live uitzending op internet. Hier wordt de actie stap voor stap uitgelegd. Ook is er ruimte om vragen te stellen aan Regionaal Energieloket, EnergieRijk Voorst, de gemeente en de vakspecialist. U kunt zich aanmelden via bovenstaande knop. Wilt u de avond later terugkijken? Meld u dan ook aan. U ontvangt na afloop een e-mail om het webinar terug te kijken.