Collectieve actie isolatie

Isoleren voor een lagere energierekening en een warme woning

 Isolatie is als een warme jas voor uw huis. Dat is comfortabel en zorgt ervoor dat u minder hoeft te verwarmen. Daardoor kunt u flink besparen op uw energierekening. Het isoleren van uw woning is makkelijker, voordeliger en leuker wanneer dat samen kan!

Daarom organiseren EnergieRijk Voorst en de Gemeente Voorst collectieve acties voor u en uw buren. Waarmee u wordt geholpen
De vloer-, bodem- en/of dakisolatie maar ook isolerend glas is onderdeel één van deze acties. Wij worden daarbij ondersteund door het Regionaal Energieloket.

Voordelen van deze actie:

  • Scherpe prijs dankzij groepsvoordeel
  • Betrouwbare vakspecialist
  • Altijd een offerte op maat

 

Meer informatie en aanmelden voor de isolatie actie

Via onderstaande huis-knop vindt u een uitgebreid informatiepakket over deze actie, de isolatiemaatregelen en ook stap voor stap hoe u gebruik kunt maken van deze actie. Via onderstaande rode huis-knop kunt u zich ook aanmelden voor deze actie. Als u zich aanmeldt komt er vrijblijvend een adviseur bij u thuis en ontvangt u een offerte op maat voor uw woning.

 

Digitale informatiebijeenkomsten

Info avond Isolatie actie terugkijken
Op 24 november 2021 heeft ERV samen met de Gemeente Voorst en het Regionaal Energie Loket een on-line informatieavond isolatie georganiseerd. Hier werd de isolatie actie stap voor stap uitgelegd. Wilt u deze avond terugkijken? Klik dan op bovenstaande rode huis-knop en dan kunt U deze on-line informatieavond terugkijken.

Info avond Zonnepanelen actie terugkijken
Op 22 september 2021 heeft ERV samen met de Gemeente Voorst en het Regionaal Energie Loket een on-line informatieavond zonnepanelen georganiseerd. Hier werd de zonnepanelen actie stap voor stap uitgelegd. Wilt u deze avond terugkijken? Klik dan op onderstaande gele huis-knop en dan kunt U deze on-line informatieavond terugkijken.