Aanmeldformulier zonnepanelenproject ERV

  Achternaam *

  Voorletters *

  Straat + huisnummer *

  Postcode *

  Plaats *

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Ik schrijf me in voor *
  Het collectieve zonnepanelenproject van ERV.

  Mijn voorkeur gaat uit naar de volgende installateur *
  HamuKerkhofTen HoveVan DalenVan NielGeen voorkeur

  Als u zich inschrijft neemt een installateur uit onze gemeente contact met u op om de situatie bij u op locatie op te nemen. Vervolgens krijgt u een offerte met daarin alle kosten. Pas als u akkoord bent met deze offerte doet u definitief mee aan dit project.

  Ik wil ook graag gebruik maken van het aanbod om de teruggave van de BTW voor mij in orde te maken.

  Als u zich inschrijft neemt een medewerker van Schimmel & Plante contact met u op om de details te door te nemen. Pas als u daadwerkelijk overgaat tot bestelling van panelen zal Schimmel & Plante de kosten (?242 inclusief BTW) in rekening brengen.

  Lidmaatschap en nieuwsbrief
  Wij vinden het fijn als u ons wilt steunen door lid te worden van EnergieRijk Voorst. Het lidmaatschap van EnergieRijk Voorst biedt u tal van voordelen. Zo kunt u straks de eerste zijn die groene stroom van eigen bodem krijgt, krijgt u de mogelijkheid om rendabel te investeren in duurzame energie en kunt u samen met de andere leden het beleid van EnergieRijk Voorst bepalen. Uw bijdrage van ?25 (particulieren) per jaar biedt ons de mogelijkheid verder te bouwen aan een duurzaam Voorst. Voor het lidmaatschap geldt een opzegtermijn van een maand.

  Lidmaatschap*
  ja ik wil lid worden van EnergieRijk Voorst en meldt me hierbij aan

  U kunt het lidmaatschapsgeld automatisch van mijn rekeningnummer * afschrijven. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd.

  Nieuwsbrief
  Graag wil ik op de hoogte blijven en daarom meld ik me aan voor de nieuwsbrief

  Opmerkingen of vragen?

  Alle velden met een * zijn verplicht