ERV heeft Hoom-dossier ingevoerd

Medio augustus heeft ERV het Hoom-dossier ingevoerd. Hierdoor worden alle zaken rond de afspraken met de energiecoach eenvoudiger en veel inzichtelijker gemaakt voor zowel energiecoach als bewoner.
Met het Hoom-dossier kunnen woondossiers worden aangemaakt van een woning. Dit dossier is in eigendom van de bewoner zelf en kan zelfstandig, door een energiecoach of gezamenlijk worden ingevuld om de eigen woning in beeld te brengen en om inzicht te krijgen in de mogelijke maatregelen die getroffen kunnen worden voor energiebesparing en comfortverbetering.

Het dossier is een goede leidraad voor energiecoaches om een verslag te maken van hun gesprek. Het is mogelijk een pdf rapportage te maken van het Hoom-dossier en zo een tastbaar verslag achter te laten bij de bewoner. Naast de ‘standaardvragen’ is er ruimte voor opmerkingen van de energiecoach en kunnen ook gemeente specifieke vragen worden toegevoegd om zo extra informatie op te halen.