Glas- en muurisolatie, kijk de informatieavond terug

Steeds meer inwoners kiezen ervoor om hun woning te isoleren. Een geïsoleerde woning blijft arm in de winter, en koel in de zomer. Daardoor woont u prettiger en gebruikt u minder energie. Zo bespaart u tot honderden euro’s per jaar op uw energierekening, en u helpt het klimaat.

Op verzoek van de gemeente Voorst en Energierijk Voorst biedt het Regionaal Energieloket gratis ondersteuning bij het verduurzamen van uw woning. Heeft ht Regionaal Energieloket daarom een actie voorwoningisolatie georganiseerd. Deze is gestart met een online informatieavond op
24 november 2021. U kunt deze terug kijken via de link: https://my.demio.com/recording/9l0lRcsV


Makkelijk en voordelig energie besparen
De gemeente Voorst en ERV willen het de inwoners van de gemeente gemakkelijk maken om energie te besparen. Daarom starten de gemeente en ERV in samenwerking met het Regionaal Energieloket een isolatieactie. Op verzoek van de gemeente Voorst is een ervaren isolatiebedrijf in de regio gekozen.
Dit heeft een aantal voordelen voor u:
? Kwaliteit: onafhankelijke technische specialisten hebben het aanbod in uw regio bekeken. De installateur is gekozen vanwege zijn goede prijs-kwaliteitverhouding en garanties.
? Scherpe prijs: met de isolatieactie worden binnen een klein gebied veel woningen geïsoleerd. Hierdoor kan het isolatiebedrijf zijn werk slimmer plannen en uitvoeren en krijgt u een scherpe prijs.
? Maatwerk: iedere woning is anders. Daarom krijgt u altijd een persoonlijke offerte op maat voor uw woning en wensen.

Zo werkt de glas- en muurIsolatie actie:

  • Inschrijven voor 19 januari 2022 via https://regionaalenergieloket.nl/voorst
  • Woningopname: de installateur bekijkt of uw woning geschikt is voor isolatie.
  • Persoonlijke offerte: u ontvangt een persoonlijke offerte.
    U zit nergens aan vast en beslist zelf of u uw woning laat isoleren.
  • Installatie

Online informatieavond op 24 november
Tijdens de informatiebijeenkomst werd meer verteld over de isolatieactie en over de subsidies en leningen die u kunt aanvragen.
Kijk de informatie avond terug: https://my.demio.com/recording/9l0lRcsV