Doe mee met de Duurzame Huizenroute

Ook dit jaar is er in de gemeente Voorst weer een Duurzame Huizenroute, waarbij woningeigenaren je alles kunnen vertellen over de verduurzamingsmaatregelen die ze genomen hebben bij hun eigen huis.

Duurzame Huizenroute 2019

Wil je meer weten over het verduurzamen van je huis en comfortabeler wonen? Of staat er een verbouwing op de planning en kijk je naar energiebesparende mogelijkheden? Op zaterdag 2 en 9 november openen woningen in de gemeente Voorst (en de rest van Nederland) weer hun deuren voor geïnteresseerden. In een ongedwongen sfeer heb je dan alle tijd om vragen te stellen. Kijk voor meer informatie op duurzamehuizenroute.nl.

Vorig jaar was een vijftiental woningen in vooral Twello en Wilp geopend voor het geïnteresseerde publiek. Op dit moment is het aantal ingeschreven woningen in Voorst nog beperkt.

Aanmelden woning

Dus, ben je woningeigenaar en vind je het leuk om anderen op weg te helpen bij het duurzamer maken van hun woning? Meld je huis aan voor de Nationale Duurzame Huizenroute en deel jouw kennis en ervaringen. Of het nu gaat om spouwmuurisolatie, HR++-glas, zonnepanelen of balansventilatie; alle opgedane kennis en ervaringen zijn waardevol.