Ook burgemeester Jos Penninx gaat voor duurzaam

Informatieavond samen energie besparen in Twello trekt volle zaalEnergieRijk Voorst organiseert samen met de gemeente en de lokale dorpsbelangenverenigingen een collectieve inkoopactie voor inwoners van de gemeente Voorst: het Zon & Isolatie Collectief. Inwoners van de gemeente Voorst kunnen profiteren van collectieve kortingen van maar liefst 15% op isolatie en 10% op zonnepanelen.

Veel bewoners bezochten de afgelopen weken de informatieavonden in Teuge, Twello, Klarenbeek en Terwolde. De avonden waren een groot succes, er zijn ruim 250 aanvragen voor isolatie en/of zonnepanelen binnengekomen. Ook burgemeester Jos Penninx ziet het belang van duurzaamheid in: eind januari 2019 worden er zonnepanelen op zijn dak geplaatst.

Lagere energierekening en meer comfort

Steeds meer mensen willen hun woning verduurzamen. Maar in de praktijk ondervinden woningbezitters belemmeringen en zitten ze vaak met vragen; hoe ingewikkeld is de installatie? Wat levert het mij eigenlijk op? Betaal ik niet teveel? Het Zon & Isolatie Collectief neemt obstakels weg zodat woningbezitters profiteren van een lagere energierekening en meer comfort. Tegelijkertijd wordt er gewerkt aan een energieneutraal Voorst. 

Inkoopactie verlengd tot 31 januari

Laat u nu informeren over de mogelijkheden in uw huis. Met kleine aanpassingen zet u al grote verduurzamingsstappen en bespaart u ook nog eens kosten. De collectieve inkoopactie is wegens succes verlengd. De actie loopt door tot 31 januari 2019. Aarzel niet en zet die stap!

Meer informatie en aanmelden