De energiecoaches gaan weer op pad!

In de gemeente Voorst is een aantal energiecoaches actief. Deze energiecoaches adviseren u – geheel vrijblijvend en gratis – op het gebied van energiebesparing, opwekken van energie en subsidiemogelijkheden. Gewoon bij u thuis aan de keukentafel!

Zo helpen zij u bijvoorbeeld graag om uw energierekening te verlagen zodat u maandelijks meer geld overhoudt. De coaches zijn erg populair. Zij hebben in de winter van 2017/2018 meer dan 110 adviesgesprekken gevoerd. Na een welverdiende zomerstop pakken zij nu hun werkzaamheden weer op.

Voorst gaat voor duurzaam!


Duurzame Winactie VoorstOp de Dag van de Duurzaamheid heeft de gemeente Voorst een nieuwe campagne gelanceerd: “Voorst gaat voor duurzaam!”. Zo is er een winactie op Voorst.nl. Als u in de periode van 10 oktober tot en met 31 december 2018 een afspraak maakt met een energiecoach, dan maakt u kans op duurzame prijzen!

 

Afspreken met een energiecoach

Op uitnodiging komt een energiecoach bij u thuis om samen met u uw woonwensen en financiële mogelijkheden te inventariseren. Met een gesprek aan de keukentafel, een warmtecamera en een online HuisScan geeft de energiecoach inzicht in besparen en opwekken van. Een adviesgesprek duurt ongeveer een uur. Afspreken met een energiecoach bij u thuis kunt u via mail of telefonisch.

 

Via e-mail

Vul het formulier in en een van de energiecoaches neemt zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

 

Via telefoon

Neemt u liever telefonisch contact op om een afspraak te maken, bel dan de gemeente Voorst: 0571-279911. Zij geven uw verzoek door aan een van de energiecoaches die zo snel mogelijk contact met u opneemt voor een afspraak.

Op CleanTech Tomorrow, van links naar rechts: energiecoaches Gerrit Rutgers en Geert Iepema, beleidsmedewerker Duurzaamheid Jelleke Bosma, energie-adviseur Ron Stet en energiecoach Rick Boerkamp.