EnergieRijk Voorst bij lezingavond met Jan Terlouw in bibliotheek Twello

Jan Terlouw (foto Sanne Terlouw)

Jan Terlouw: ‘De natuur, daar horen wij bij’

Boekhandel Oonk en bibliotheek Twello organiseren in de aanloop naar de Boekenweek 2018 – met als thema NATUUR – op donderdag 22 februari een lezingavond met Jan Terlouw. Terlouw: “De natuur, daar horen we bij, daar dragen we medeverantwoordelijkheid voor, die moet in al zijn rijkdom worden bewaard voor hen die na ons komen.” EnergieRijk Voorst is ook aanwezig en beantwoordt vragen over energiebesparing door presentator en journalist Froukje Jansen.

De Boekenweek 2018 heeft als thema ‘Natuur’ en Jan Terlouw schrijft dit jaar het boekenweekessay. Terlouw zet zich al jaren met hart en ziel in voor de natuur. Organisatoren Boekhandel Oonk en bibliotheek Twello zijn dan ook zeer verheugd dat Terlouw zijn medewerking verleent aan deze avond.

EnergieRijk Voorst

Energiecoöperatie Energierijk Voorst is er ook om inwoners van de gemeente Voorst bij te praten en te informeren hoe ze energie kunnen besparen en hoe duurzaamheid lokaal ingezet kan worden. Presentator Froukje Jansen zorgt voor een interactieve invulling met ERV en de aanwezigen.

Bewoners in de gemeente Voorst kunnen deze avond geheel vrijblijvend een afspraak maken met een van de energiecoaches van EnergieRijk Voorst. Meer info.

Leerlingen van de groene school AOC Oost in Twello leveren deze avond op geheel eigen wijze een bijdrage.

Froukje Jansen

De avond wordt door journalist Froukje Jansen gepresenteerd en live via de Lokale Omroep Voorst uitgezonden. Hof van Twello zorgt voor biologische drankjes en hapjes.

De lezing vindt plaats in de bibliotheek in Twello (Marktplein 11) en begint om 20.00 uur. De zaal is om 19.30 uur geopend. Toegang is gratis.

Aanmelden lezingavond 22 februari 2018, 20.00 uur

U kunt zich aanmelden voor deze avond via de website van de bibliotheek

Boekenweek 2018

Het thema van de 83ste Boekenweek, die van zaterdag 10 t/m zondag 18 maart 2018 plaatsvindt, is Natuur. Griet Op de Beeck schrijft het Boekenweekgeschenk, Jan Terlouw schrijft het Boekenweekessay 2018. Meer info over de boekenweek

 

Foto: Sanne Terlouw