Beleef elektrisch rijden tijdens de Electric Experience in Zutphen

Zaterdag 20 januari 2018 organiseert de Stichting Oost Nederland Elektrisch de emovia Electric Experience dag. Tijdens deze dag kunt u informatie halen over elektrisch rijden en zelf in allerlei verschillende 100% elektrische automodellen proefrijden. Het event vindt plaats in het Noorderhavenkwartier te Zutphen bij de Electric Experience plaats.

Elektrisch rijden

Steeds meer mensen krijgen belangstelling voor elektrisch rijden. Logisch, want het rijden zelf is goedkoop én duurzaam. Het aanbod van merken en modellen neemt snel toe, de actieradius wordt steeds groter en er komen steeds meer laadpalen en snelladers. De auto’s worden bovendien betaalbaarder en het delen van elektrische auto’s is sterk in opkomst. Hierdoor is elektrisch rijden nu bereikbaar voor iedereen. Echter, door de snelle ontwikkelingen en tegenstrijdige berichten in de media leven er nog veel vragen bij mensen. Voor het beantwoorden van die vragen is emovia. De echte overtuiging komt echter pas, als je eenmaal zelf elektrisch hebt gereden. Vandaar dat emovia het mogelijk maakt dat bezoekers in vrijwel alle modellen kunnen rijden.

Informatiemarkt Zutphensche Broodfabriek

In de Zutphensche Broodfabriek is een informatiemarkt, waar diverse experts antwoord kunnen geven op alle mogelijke vragen over elektrisch rijden, bijvoorbeeld over opladen, deelauto’s of merken en modellen. Daarnaast is er aandacht voor andere duurzame onderwerpen, zoals energie besparen in je huis, zonnepanelen en milieuvriendelijke houtkachels.

Meer informatie op de website van emovia