Energiecoaches weer op pad in de gemeente Voorst

Wethouder Arjen Lagerweij

Wethouder Arjen Lagerweij: “Het is geweldig om te zien hoe groot de belangstelling is voor de verduurzamen van de woning in de gemeente Voorst”

Gemeente Voorst staat dit jaar voor het eerst in de top 10 van duurzame gemeenten in Nederland. Dit blijkt uit de Nationale Monitor Duurzame Gemeenten 2017. Een enorme stap vooruit; in 2016 stond Voorst nog op plek 89. Een van de activiteiten die de gemeente in samenwerking met energiecoöperatie EnergieRijk Voorst dit jaar is gestart in het kader van duurzaamheid, is het inzetten van energiecoaches. Vanaf november kunnen bewoners weer gratis advies inwinnen bij de vrijwillige energiecoaches over mogelijke energie- en duurzame besparingsmogelijkheden in hun woning.

Lees het hele artikel op de site van Voorster Nieuws