Doe ook mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route!

Duurzame Huizen Route

Zaterdag 4 en 11 november stellen huiseigenaren hun huis open en kun je in het kader van de Nationale Duurzame Huizenroute hun huis bezichtigen. Ook een aantal huiseigenaren in de gemeente Voorst doet mee!

 

DUURZAME HUIZEN ROUTETijdens de Nationale Duurzame Huizen Route kun je verschillende huizen bezoeken; van monumentale panden tot nieuwbouwwoningen. Dit bied je de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan energiebesparende maatregelen in huizen te bekijken.

Ook huiseigenaren in de gemeente Voorst stellen hun huis open om te laten zien wat het verduurzamen van je huis nu eigenlijk inhoudt. Hoe verwerk je bijvoorbeeld muurisolatie in je huis? Hoeveel energie en geld bespaart een warmtepomp? Wat zijn de ervaringen met een duurzaamheidslening? En wat zijn de ervaringen met een infrarood verwarmingspaneel of vloerverwarming nu ‘in het echt’? Wil je daarover meer weten, bezoek dan een van de duurzame huizen in de gemeente Voorst.

Jouw duurzame huis aanmelden!

Heeft u al een of meerdere energiebesparende maatregelen genomen? En wilt u andere huiseigenaren die energiebesparende maatregelen overwegen op weg helpen? Stel dan uw huis open! Deelnemen als huiseigenaar is eenvoudig: meld je aan via aanmelden als huiseigenaar en beschrijf een aantal getroffen maatregelen, al dan niet voorzien van eigen ervaringen of foto’s. Geef daarnaast aan wanneer mensen op 4 en/of 11 november uw huis kunnen bezichtigen. Bij deelname kunt u gratis online raamposters, flyers en de herkenningsvlag van de Nationale Duurzame Huizen Route bestellen.

Als EnergieRijk Voorst stimuleren en ondersteunen wij huiseigenaren om te investeren in een duurzame toekomst. Heeft u energiebesparende maatregelen in uw huis genomen? En wilt u meewerken aan dit duurzame initiatief? Meld u dan aan!

Zien hoe anderen energie besparen?

Bezoek de duurzame huizen op 4 of 11 november in de gemeente Voorst

Ga naar de website van De Duurzame Huizen Route. Op de website vind je een overzicht met deelnemende huizen in Nederland. Voer je postcode in en de woningen in de naaste omgeving worden getoond. Deze huizen zijn op 4 of 11 november te bezoeken. Per woning staan de bezoektijden vermeld op de website.

Aanmelden

Bezoekers dienen zich vooraf in te schrijven via de website van De Duurzame Huizen Route. De Duurzame Huizen Route biedt de mogelijkheid om de eerste stap te zetten naar het verduurzamen van je eigen huis!