Straatkunst voor duurzame energie

 

Aan aantal kinderen, ouders en grootouders hebben op 12 oktober onder leiding van professionele kunstenaars een elektriciteitshuisje aan het Wagnerhof in Twello versierd. Ondanks het gure weer zijn de kinderen drie uur lang vol enthousiasme met spuitbussen in de weer geweest. Het resultaat mag er zijn!

Joop Hasselman, voorzitter van EnergieRijk Voorst: “Dit project is tot stand gekomen door een samenwerking van netbeheerder Liander, de organisatie Slim Opgewekt en EnergieRijk Voorst. Overal in Voorst staan elektriciteitshuisjes, maar de meeste vallen nauwelijks op. Dat laatste geldt ook voor onze energievoorziening: we drukken op een knop en er is licht, we zetten de thermostaat wat hoger en we zitten er warmpjes bij. Als energie meer zichtbaar wordt gaan we ook meer mogelijkheden zien om duurzamer met energie om te gaan.”

Straatkunst voor duurzame energie in TwelloStraatkunst voor duurzame energie in Twello

Straatkunst voor duurzame energie in Twello