Kinderen schilderen een duurzame toekomst

Kinderen schilderen een duurzame toekomst

EnergieRijk Voorst organiseert samen met netbeheerder Liander en Slim Opgewekt op woensdag 12 oktober een schildermiddag voor een duurzame toekomst voor kinderen.

Woensdagmiddag 12 oktober wordt van 13.00 tot 16.00 uur het elektriciteitshuisje aan het Wagnerhof in Twello versierd. Onder leiding van professionele kunstenaars verbeeldt onze jeugd haar visie op duurzame energie. Kinderen in de leeftijd van 9 tot 12 jaar zijn van harte welkom om hun creativiteit om te zetten in duurzame straatkunst. Er is plek voor 20 kinderen. Meld uw (klein)kind snel aan via info@energierijkvoorst.nl.

Duurzame energie

Overal in Voorst staan elektriciteitshuisjes, de meeste vallen nauwelijks op. Dat geldt eigenlijk voor onze hele energievoorziening. We drukken op een knop en er is licht. We zetten de thermostaat wat hoger en de cv-ketel gaat aan. Als energie meer zichtbaar wordt gaan we ook meer mogelijkheden zien om duurzamer met energie om te gaan. En dat is waar EnergieRijk Voorst voor staat.

Succesvol project

Netbeheerder Liander en de organisatie Slim Opgewekt hebben eerder met succes in Arnhem elektriciteitshuisjes beschilderd. En nu gaat EnergieRijk Voorst dat samen met hen in Twello doen. Zo worden kinderen, ouders en grootouders op een leuke manier betrokken bij duurzame energie. Het initiatief wordt ondersteund door de gemeente Voorst.     

Aanmelden en info

Deelnemers ontvangen nog aanvullende informatie. Opgave bij info@energierijkvoorst.nl.

Bericht getagd met , ,