Uw zonnepanelen op het gemeentehuis

U bent inwoner van de gemeente Voorst en wilt graag zonnepanelen op het dak leggen maar u heeft daarvoor geen geschikt dak? Voor u heeft EnergieRijk Voorst (ERV) in samenwerking met de gemeente Voorst een aantrekkelijk alternatief ontwikkeld. De gemeente Voorst stelt gratis het dak van het gemeentehuis ter beschikking om zonnepanelen op te plaatsen. ERV nodigt u uit om te investeren in de co?peratie die zonnepanelen op het dak zal plaatsen en eigenaar zal worden van deze panelen.
U kunt investeren vanaf? 1 certificaat, dat ? 260,- ?all-in kost. Per certificaat wordt ??n zonnepaneel gefinancierd. In totaal zullen circa 400 panelen geplaatst worden. De stroom die uw paneel oplevert wordt verkocht aan een nog te bepalen energiebedrijf. U ontvangt de netto opbrengst. Daarnaast krijgt u op basis van een nieuwe fiscale regeling ruim 9 cent per kWh korting op de energiebelasting van de door uw panelen opgewekte energie. Dit voordeel wordt verrekend met uw elektriciteitsrekening. Uw financieel rendement over 10 jaar gerekend? bedraagt ongeveer ? 150. ?Het exacte rendement hangt vooral af van de feitelijke ontwikkeling van de elektriciteitsprijs in de komende jaren.

Zonnepanelen zijn een zeer doeltreffend middel om op lokaal niveau duurzame energie op te wekken. Met uw investering draagt u hieraan bij en ontvangt u een aantrekkelijk rendement!

 Meer informatie

Interesse-formulier