EnergieEvent Voorst

Duurzaam besparen

EnergieEvent Voorst: voor jong en oud

Energierijk Voorst organiseert op vrijdag 11 en op zaterdag 12 oktober het EnergieEvent Voorst.
Energierijk Voorst wil hiermee het belang van duurzame energie en besparing in de gemeente Voorst onderstrepen. Het Event bestaat uit diverse onderdelen die de hele dag toegankelijk zijn. Verschillende belevingsgebieden bieden informatie over duurzame energie en energiebesparing. Zo kan er kennis gemaakt worden met diverse vormen van energiebesparing in huis of bedrijf. Voorbeelden hiervan zijn isoleren, ecologisch bouwen, passief huis, groene daken, warmtepompen CV-ketels en koelen en vriezen. Daarnaast is er aandacht voor duurzame energie zoals zon- en windenergie, biomassa en geothermie.

Naast de belevingsgebieden worden non stop workshops gehouden, waar je meer te weten kunt komen over opwekken of besparen van energie. Aansluitend kunnen persoonlijke ervaringen worden gedeeld in het ervaringscaf?.

Naast de verstrekking van informatie is het Energie Event Voorst ook een plek om duurzame energie en besparing te ervaren. Bij de Experience place komt duurzame energie en besparing? voor zowel kinderen als volwassenen tot leven. Bij de Experience place kunnen onder andere waterstof- en zonne-auto?s bewonderd worden door de volwassenen en kunnen kinderen zich uitleven met het bouwen van o.a. autootjes op zonne-energie ?en kleuren van kleurplaten.

Het Energie Event Voorst is een evenement voor jong en oud en? voor iedereen die ge?nteresseerd is in duurzame energie en besparing.

Vrijdag 11 oktober van 14.00 ? 21.00 uur

Zaterdag 12 oktober van 10.00 ? 17.00 uur

Bedrijventerrein Engelenburg, Weteringstraat 4 te Twello

Energie ?n geld besparen: ontdek het!