Spreekuur energieadviseur ERV

Elke vrijdag in de bibliotheek Twello
Spreekuur energieadviseur ERV

Iedere woning is energiezuiniger, comfortabeler en gezonder te maken, maar waar begin je? Voor je met je woning aan de slag gaat, wil je wel eerst weten wat de mogelijkheden en de kosten zijn. En ook belangrijk: hoeveel geld bespaar je op de energierekening, heb je in de winter warme voeten en in de zomer een koele slaapkamer?
EnergieRijk Voorst, de energieco?peratie van de gemeente Voorst, is gestart met een nieuw project: Mijn Energiezuinige Woning. Doel van het project is te helpen de eigen woning energiezuiniger te maken.

Energiezuinig maken van de woning begint met een goed advies. Daarvoor heeft ERV twee adviseurs bij dit project betrokken. Zij kunnen u tegen een aantrekkelijk tarief adviseren welke maatregelen in uw woning mogelijk zijn en wat u daarmee bespaart. Zij adviseren u ook over de subsidiemogelijkheden.

Een van deze adviseurs, Stef Jansen houdt elke vrijdag van 11 tot 14 uur spreekuur in de bibliotheek op het Marktplein in Twello. U kunt dan gratis bij hem terecht voor een eerste advies.