GOEDE EN GOEDKOPE ZONNEPANELEN

ACTIE ENERGIERIJK VOORST
EnergieRijk Voorst, de energieco?peratie van de gemeente Voorst, start een nieuwe actie voor de aanschaf van zonnepanelen.?De aftrap van deze actie was op 2 april in het gemeentehuis. Tijdens een goed bezochte avond is informatie gegeven over de verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen.

EnergieRijk Voorst heeft bij Centrosolar, die ook eerder leverancier was, een aantrekkelijke korting bedongen en een kwalitatief uitstekend aantal keuzepakketten samengesteld. Door het tijdelijke lage BTW tarief van 6% op arbeidskosten en het nog steeds beschikbare subsidiebudget is de aanschaf van zonnepanelen nu extra aantrekkelijk geworden. Ten opzichte van de prijs in 2012 zijn gelijkwaardige pakketten nu 12-16 % goedkoper geworden. De zonnepanelen van EnergieRijk Voorst zijn daarmee in prijs vergelijkbaar met andere grote inkoopcollectieven voor zonnepanelen.

ERV gaat echter niet alleen voor een goede prijs maar vindt het ook belangrijk de lokale economie te steunen en daarom werkt zij uitsluitend samen met installatiebedrijven die zijn gevestigd in de gemeente Voorst.

De bestelprocedure is vereenvoudigd. Via EnergieRijk Voorst kiest u het installatiebedrijf, dat vervolgens contact met u opneemt, bij u op bezoek komt en een offerte opstelt.

Waarom meedoen?

Met de aanschaf van zonnepanelen verzekert u zich tegen toekomstige stijging van de energieprijs. In zo?n acht jaar heeft u de hele installatie terugverdiend. U investeert in duurzame energie en u stimuleert ook de plaatselijke werkgelegenheid. En u koopt kwalitatief goede panelen!

Centrosolar

Centrosolar produceert haar zonnepanelen in Duitsland en voldoet aan de strengste Duitse kwaliteitsnormen zoals de T?V normen. Diverse onafhankelijk deskundigen hebben de kwaliteit gecontroleerd. Centrosolar geeft 10 jaar garantie op het systeem en 26 jaar garantie op de opbrengst. ERV is met Centrosolar overeengekomen dat er uitsluitend hoog rendementspanelen worden geleverd, en voorziet haar (toekomstige) leden daarmee ook op lange termijn van een robuust en een aantrekkelijk energierendement op uw zonnepanelen. Bij de aanschaf is het op verzoek ook mogelijk een monitoringssysteem aan te schaffen om daarmee via de pc het opbrengstverloop te volgen.

Meer informatie