Nederland, de vieze man van Europa?

Het TV programma Altijd Wat van 8 januari gaat op een toegankelijke wijze over onze energievoorziening.? Het programma presenteert diverse feiten over duurzame energie in Europese landen. Dan blijkt al snel dat Nederland de vieze ?man van Europa is. Duitsland en Noorwegen lopen voorop. Hoe gaan wij deze achterstand inhalen?

Daarnaast wordt begrijpelijk uitgelegd wat de drempels en kansen zijn van een Europees energiebeleid en subsidies.
Tot slot bevat het programma een bevlogen interview met architect Thomas Rau. Hij heeft een duidelijke visie op een duurzame samenleving door fabrikanten uit te dagen hun verantwoordelijkheid? te nemen over de grondstoffen die ze gebruiken en tegelijkertijd klanten het gemak te geven van hun producten.
Via deze link?Altijd Wat? kunt u de uitzending terugkijken en vindt u leuke wetenswaardigheden over onze energie.