Alternatieve verwarmingsbronnen

Up to date blijven over de mogelijkheden en ontwikkelingen voor alternatieve verwarmingsbronnen voor huishoudens (houtkachels, houtgestookte cv-ketels, warmtepompen, etc.) en het ontsluiten van deze kennis voor onze leden. ?Hier is een nadrukkelijke link met het project Energiebesparing Woningen.
Alternatieve verwarmingsbronnen kunnen kosten besparen, comfort verhogen en het milieu sparen. Veel mensen zijn niet op de hoogte van de mogelijkheden voor alternatieve verwarmingsbronnen voor bestaande en nieuwbouw situaties terwijl er vaak meer kan dan men denkt.
Bij veel belangstelling kan dit project uitgroeien tot een project met collectieve inkoop en/of realisatie van alternatieve verwarmingsbronnen of het organiseren van een lokale voorziening ten behoeve alternatieve verwarming.