Vrijwilligers gezocht

Zonnepanelen op dak Gemeente Voorst

Handje helpen?

EnergieRijk Voorst kan alleen lukken als mensen willen helpen. We hebben dus vrijwilligers nodig die zorgen voor een goede organisatie, de communicatie & PR en een bijdrage leveren aan de projecten en activiteiten.

We zoeken enthousiaste vrijwilligers die hun eigen specifieke kennis, ervaring of interesse inbrengen. Heeft u ervaring met techniek, energie, besturen, financiën, belastingen, communicatie of een ander werkveld? Laat het ons weten, want alle hulp is zeer welkom. Daarbij ervaren de vrijwilligers dat het ontzettend leuk en leerzaam is om samen te werken aan een lagere energierekening!

Geïnteresseerd?

Dat komt goed uit, want we willen onze organisatie op korte termijn versterken en ook een aantal nieuwe projecten starten. Natuurlijk mag u zelf bepalen hoeveel tijd u wilt investeren. De tijdsinvestering kan bijvoorbeeld variëren van een dag helpen bij het organiseren van een energiebesparingsbeurs, het uitdelen van folders of het maken van foto’s tot en met het deelnemen aan een project, deelname aan het PR & communicatieteam of het bestuur.

Op dit moment zijn we actief op zoek naar:

  • Penningmeester voor het bestuur
  • Deelnemers aan het PR & communicatieteam
  • Projecttrekkers
  • Wooncoaches

 

Wilt u zich inzetten voor EnergieRijk Voorst? Of heeft u vragen?

Stuur een e-mail naar info@energierijkvoorst.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

 

 

Dank voor het delen! Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on Twitter